קיץ מרענן בבירה: ארנה PARK — פארק המים האתגרי של ירושלים יוצא לדרך

מתחם מים ענק, חיצוני ומקורה, המשתרע על פני כ־4,000 מ"ר נפתח בהיכל הפיס ארנה. הפארק מציע מגלשות מים בגובה 15 מטרים, מתקנים אתגריים מעל בריכות וכרטיסים מוזלים למחזיקי "ירושלמי". כל הפרטים על האטרקציה החדשה של הקיץ.

עיריית ירושלים, באמצעות החברה העירונית "אריאל", מרעננת את הקיץ הירושלמי ומשיקה את "ארנה PARK" — פארק המים האתגרי של ירושלים בהיכל הפיס ארנה. המתחם החדש, שייפתח מחר (28 ביולי) ויפעל עד ל-28 באוגוסט, יציע חוויה אתגרית ומרעננת לכל המשפחה לאורך כל החופש הגדול.

הפארק מתפרס על פני כ-4,000 מ"ר בשני מתחמים מרכזיים: מתחם חיצוני פתוח ומתחם פנימי מקורה. המתחם החיצוני כולל מגוון מתנפחי ענק של מגלשות מים המגיעות לגובה של עד 15 מטרים. בחלל הפנימי של היכל הפיס ארנה הוקם מתחם מתקנים אתגריים ייחודי מעל לבריכות מים, המעניק לילדים ובני נוער חוויה ספורטיבית ומלאת אדרנלין.

ארנה PARK. מתחם מים ענק, חיצוני ומקורה, המשתרע על פני כ־4,000 מ"ר המציע מגלשות מים מתנפחות ענקיות בגובה של עד 15 מטר, מתקנים אתגריים מעל לבריכות מים ומתחמי פעילויות אטרקטיביות לכל המשפחה. צילום : חן אברס - חברת אריאל.
ארנה PARK. מתחם מים ענק, חיצוני ומקורה, המשתרע על פני כ־4,000 מ"ר המציע מגלשות מים מתנפחות ענקיות בגובה של עד 15 מטר, מתקנים אתגריים מעל לבריכות מים ומתחמי פעילויות אטרקטיביות לכל המשפחה. צילום : חן אברס - חברת אריאל.

ארנה PARK יפעל בימים ראשון עד חמישי בין השעות 10:00 ל-19:30, ובימי שישי בין 10:00 ל-15:00. מחיר כרטיס רגיל עומד על 99 ש"ח, בעוד שמחזיקי כרטיס "ירושלמי" ייהנו ממחיר מסובסד של 69 ש"ח. במקום הוקם גם מתחם מזון ייעודי לרשות המבקרים, הכולל בית קפה ומגוון פודטראקים בסגנונות קולינריים שונים.

פתיחת הפארק מתווסף כנדבך מרכזי באירועי הקיץ בקריית הספורט במלחה. הפארק ממוקם בסמוך למתחם ההחלקה על הקרח "אייס בוקס" שנפתח בתחילת החודש, ובמסגרת הבילוי המשפחתי ניתן לרכוש כרטיס משולב לשתי האטרקציות.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "הקיץ בירושלים ממשיך להתחדש עם אטרקציות איכותיות לכל המשפחה. ארנה PARK מצטרף לקריית הספורט המתפתחת של העיר ומעניק לתושבי ירושלים ולמבקרים בה חוויית בילוי מרעננת, מהנה ונגישה בימי הקיץ החמים. אנחנו ממשיכים להשקיע ביצירת תוכן, פנאי ואטרקציות שיהפכו את ירושלים ליעד הקיץ המוביל בישראל."

מנכ"ל חברת אריאל, אורי מנחם: "החופש הגדול בירושלים הולך להיות רטוב, אטרקטיבי ומלא באנרגיות. ביוזמתו של ראש העיר, משה ליאון, הפכה קריית הספורט של ירושלים למוקד הבילויים האולטימטיבי של הקיץ. שילוב ה-ארנה PARK יחד עם מתחם ההחלקה על הקרח הסמוך יוצר עבור המשפחות קומפלקס בילויים שלם. אנו מזמינים את כל תושבי העיר והמבקרים בה לבוא, לקפוץ למים וליהנות מקיץ ירושלמי מרענן במיוחד."

לפרטים נוספים ולהזמנת כרטיסים ניתן לבקר באתר המכירות הרשמי.