המוזיקאי יונתן רזאל שוחרר לביתו מהמרכז הרפואי שערי צדק

בשורות טובות בירושלים: המוזיקאי והיוצר יונתן רזאל שוחרר הבוקר (ו') לביתו מהמרכז הרפואי שערי צדק, לאחר שאושפז במהלך השבועות האחרונים בעקבות דימום מוחי ממנו סבל.

אשפוזו של רזאל, כפי שמקובל במקרים רפואיים מסוג זה, כלל טיפול נרחב ותומך של הצוותים המקצועיים במערך המוח בשערי צדק: צוותים רפואיים וסיעודיים של היחידה לטיפול נמרץ נוירולוגי בהובלת ד"ר סטפן מאוסבך, בשיתוף צוות היחידה לניורו-רדיולוגיה בניהולו של ד״ר יעקב אמסלם, וכן צוות הרופאים והאחיות של המחלקה לניורוכירורגיה בראשות ד״ר נבו מרגלית.

בזכות האבחון והטיפול המהירים והמקצועיים שקיבל רזאל מיד עם הגעתו לשערי צדק, ומתן המעטפת הרפואית לכל אורך האשפוז, הוא חזר לתפקוד רגיל ומלא.

יונתן רזאל. צילום אילן בשור
יונתן רזאל. צילום אילן בשור

 

מהמרכז הרפואי שערי צדק נמסר עם שחרורו: "אנו מברכים את יונתן ואת המשפחה עם שחרורם מהמרכז הרפואי ומאחלים לו בריאות שלמה והמשך יצירה ותרומה לעולם התרבות שלנו".

משפחת רזאל ביקשה להודות לצוותים ומסרה: ״אנו מלאים בהכרת הטוב להקב״ה על הניסים הגלויים אשר גמלנו. תודה רבה לעם ישראל הנפלא על התפילות והדאגה לשלומו של יונתן. ואחרונים חביבים, תודה גדולה ומיוחדת לכל צוות המרכז הרפואי שערי צדק, הרופאים והאחיות, על הטיפול המסור".

השאר תגובה